Stuur je iPhone de ruimte in met Near Space Balloon Photography Kit

Met de Near Space Balloon Photography Kit kan je je iPhone foto's laten maken in de ruimte. De kit is een Kickstarter-project in ontwikkeling en heeft de kans om iPhone-fotografie tot nieuwe hoogten te brengen.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

iphone_4_spaceAls je van fotografie houdt en je houdt van de ruimte, dan kan de Near Space Balloon Photography Kit wel eens de uitvinding zijn waarop je hebt gewacht. Hiermee kan je je iPhone op een veilige manier de ruimte in sturen zodat je iPhone zeer mooie foto’s kan maken van de aarde. Met de kit is een hoogte van ruim 35 kilometer te behalen. Ter vergelijking: passagiersvliegtuigen vliegen niet hoger dan veertien kilometer.

De Near Space Balloon Photography Kit is een zogenaamd Kickstarter-project. Het idee voor de zeer ongebruikelijke iPhone-accessoire is afkomstig van de Amerikaan Travis Brooker. Hij heeft zo’n 7.500 dollar nodig om het project van de grond te krijgen. De uiteindelijke prijs van de kit moet minder dan 200 dollar worden. Wel moet je er dan nog los helium bijkopen.

Het is ook mogelijk on een goedkope gsm en een losse camera te gebruiken met een kit. Dit is misschien wel verstandig omdat het vrij moeilijk is om exact te bepalen waar je iPhone precies zal landen. Ook schijnt Find My iPhone niet helemaal vlekkeloos te werken op 35 kilometer hoogte. De Near Space Balloon Photography Kit geeft je de kans om iPhone-fotografie letterlijk en figuurlijk naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2012, 21:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, kickstarter, ruimte

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.