Streaming-Unicorns-Logo

Livestream je iPhone-scherm met Streaming Unicorns

Je vrienden laten meekijken terwijl je een high score haalt in een iOS-game en meer: met Streaming Unicorns livestream je één op één het scherm van je iPhone of iPad.

Streaming-Unicorns-iPhone-Stream
Met Periscope en Meerkat zijn er al genoeg manieren om de buitenwereld live mee te laten kijken. Maar je iPhone-scherm streamen is een ander verhaal. Met de Mac-app Streaming Unicorns op zak laat je nu in een handomdraai mensen meekijken wat je op je iPhone, iPad of iPod touch doet.

Streaming Unicorns streamt alles

Een livestream van je iOS-scherm kan op meerdere manieren van pas komen. Omdat het je volledige scherm uitzendt, hoeven apps niet specifiek met Streaming Unicorns te werken en kun je dus alles openen en gebruiken zoals je dat normaal gesproken ook doet. Handig om een app te demonstreren op een groter scherm bijvoorbeeld, of een nieuwe mobiele game aan je vrienden te laten zien.

Nadat je de Mac-app gedownload hebt en inlogt met je Twitter-account kun je direct beginnen met streamen. Zolang je iPhone, iPad of iPod touch op iOS 8.0 of hoger draait en met een kabeltje verbonden is met je Mac tenminste. Er hoeft hiervoor dus geen app op je mobiele apparaat gezet te worden.

De URL van je stream kun je vanuit de app delen via Facebook en Twitter, of je deelt de link handmatig voor privégebruik. Kijkers van je livestream kunnen tekstberichten en Emoji’s naar jou en elkaar versturen via een chatkanaal aan de zijkant van de video.

Streaming Unicorn streamt gratis

Streaming Unicorns is ontworpen door de startup Lookback en is enorm gemakkelijk in gebruik: na een minuutje zaten we onze stream al te bekijken. Het enige nadeel is dan ook dat je iDevice te allen tijde verbonden moet zijn met een Mac waar de app op draait. Streaming Unicorns is volledig gratis te downloaden.

Downloaden: Streaming Unicorns

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2015, 11:22
Categorieën Apps, iDevices, Mac & macOS
Onderwerp livestream

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.