ArchMount: compacte statiefhouder voor iPad

De ArchMount is een compacte en flexibele statiefhouder voor je iPad. Hiermee kun je de iPad makkelijk ergens op bevestigen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ArchMountDe ArchMount is een flexibele iPad-houder, waarmee je de iPad kunt bevestigen aan een statief, tafel of zelfs een winkelwagen. Voor die laatste twee opties heb je wel een speciale tafelschroef nodig die je aan een statiefhouder kunt bevestigen. De houder bestaat uit een simpele boog, die met behulp van elastiek je volledige iPad kan vasthouden. Hierdoor kun je de ArchMount vrij makkelijk bij je steken. Op het moment is de ArchMount alleen nog niet verkrijgbaar: de bedenkers zijn naar Kickstarter gestapt, waar ze 36.000 dollar hopen in te zamelen om de productie te starten. Daar hebben ze nog twee weken de tijd voor.

Door 37 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, krijg je bij een succesvol Kickstarter-project de ArchMount toegestuurd. Let wel op: het betreft hier enkel het bevestigingssysteem voor om de iPad. Je hebt nog steeds een eigen statief en/of klem nodig om de iPad vervolgens ergens op te zetten of aan te bevestigen. Je moet ook nog eens 5 dollar extra doneren als je het hulpmiddel wil om de houder aan een statief te bevestigen. Net als bij andere Kickstarter-projecten geldt: je geld wordt pas van je creditcard gehaald als het project zijn minimumbedrag heeft verzameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 0:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, kickstarter, statief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.