Square Jellyfish: iPhone-houder met opbergruimte voor EarPods

De Square Jellyfish is een iPhone-houder die ook ruimte biedt voor je EarPods. Hierdoor kun je ze makkelijk samen opbergen en heb je altijd een stand op zak.

Square JellyfishDe iPhone-standaard Square Jellyfish biedt ruimte voor Apple’s nieuwe EarPod-oordopjes, zodat je de iPhone rechtop kunt zetten met het doosje waar je de oordopjes ook in opbergt. Dit zorgt ervoor dat je niet allemaal verschillende spullen mee hoeft te nemen. De standaard kan gebruikt worden om je iPhone in een schuine hoek neer te zetten, waardoor je bijvoorbeeld een film kunt bekijken terwijl je aan een tafel zit.

De Square Jellyfish kan gebruikt worden om je iPhone staande te houden, maar zou volgens de makers mogelijk ook goed werken met de iPad mini. Een gewone iPad zou ook ondersteund kunnen worden, mits je een specifiek soort case hebt.

Je kunt de iPhone-houder bestellen door minstens 12 dollar te doneren op Kickstarter. Dit is inclusief verzendkosten. Wil je een case voor gewone iPhone-oordopjes, dan kun je ook 11 dollar aan het project doneren. Deze zijn buiten Kickstarter ook verkrijgbaar. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald als het project succesvol is. Of dat ook zo zal zijn is nog de vraag: met nog 3 dagen te gaan heeft de initiatiefnemer nog ongeveer 3.500 dollar van de beoogde 5.000 dollar nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2012, 16:28
Categorie Accessoires
Onderwerp earpods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.