Speciale spray beschermt iPhone tegen schadelijke bacterieën

Monster heeft een antibacteriële spray uitgebracht om het scherm van je iPhone en andere touchscreen-apparaten schoon en fris te houden.

Monster Clean ScreenTouchscreens zijn verzamelplaatsen voor bacteriën. De ene keer hou je het scherm tegen je oor, de andere keer raak je met vieze vingers het touchscreen aan. Met een poetsdoekje haal je weliswaar de vlekken weg, maar je verspreidt daarmee tegelijk de bacteriën over een groter oppervlak. Monster heeft daarom een verbeterde versie van ScreenClean uitgebracht, een anti-microbacterieel poetsdoekje met bijbehorende spray. Deze maakt het scherm schoon zonder te krassen en de spray is klein genoeg om in een tas mee te nemen.

Said Noel Leevan Monster zegt dat touchscreens zijn een integraal onderdeel van onze “ervaring” zijn geworden en dat het belangrijk is om ze schoon, stofvrij en zonder vingerafdrukken te houden. Dat geldt trouwens niet alleen voor touchscreen-apparaten zoals de iPhone, maar de spray is ook geschikt voor laptops, digitale camera’s, gps-navigatiesystemen en andere apparatuur die je met je vingers aanraakt. Monster had al een aantal producten in de ScreenClean-productlijn voor grote apparaten zoals flatscreen tv’s. Met deze kleine spray kun je onderweg ook blijven poetsen.

Meer info: Monster
Prijs: $14,95 (2 flesjes)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2008, 10:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen scherm, vuil

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.