USBfever maakt iPhone-houder voor fietsers

USBfever heeft een iPhone-houder uitgebracht, die je aan het stuur van je fiets kunt bevestigen. De iPhone Bike Mount Holder is ook geschikt voor allerlei andere apparaten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Bike MountFietsen met de iPhone in de hand kan tot rampzalige ongelukken leiden, zeker als je tijdens het fietsen naar video’s gaat kijken. Fabrikant USBfever raadt daarom aan de iPhone tijdens het fietsen te gebruiken om naar muziek te luisteren. De iPhone-houder voor de fiets is bestand tegen wilde ritten over snelheidsdrempels.

Een alternatief voor de iPhone-fietshouder is een armband, maar daarmee is het scherm niet goed zichtbaar. Met de bevestiging aan het fietsstuur kun je het scherm makkelijk bedienen en en onder elke denkbare hoek vastmaken. De aanpasbare klemmen zijn geschikt voor elk apparaat dat maximaal 40 tot 75 mm breed is, dus niet alleen voor de iPhone. Een filmpje laat zien hoe het in de praktijk werkt. Helaas heeft USB-fever geen laadkabel erop aangesloten, waarmee je de iPhone via de dynamo kunt opladen.

Meer info: USBfever
Prijs: $14,95

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 8:06
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.