spec.dock

spec.dock: stijlvolle iPhone 6-dock gemaakt van hout

De spec.dock is een iPhone 6-dock die is gemaakt van hout. Hierdoor ziet hij er gelijk al vrij bijzonder uit.

spec.dockHet materiaal waar een iPhone-dock van is gemaakt, is vaak het halve werk. Plastic zorgt er bijvoorbeeld voor dat de iPhone 6-houder er al snel goedkoop uitziet, terwijl aluminium voor een hoogwaardige uitstraling zorgt. En hout? Dat kan voor een gelikt effect zorgen. De spec.dock op Kickstarter ziet er daarom gelijk al bijzonder uit.

De spec.dock wordt gemaakt van verschillende houtsoorten. De voor- en achterkant zijn makkelijk van de dock te verwijderen, waardoor je makkelijk bijvoorbeeld een stuk kabel kunt oprollen. Hierdoor is het snoer altijd de juiste lengte. De iPhone past zowel met als zonder case in de dock.

Je kunt de spec.dock op Kickstarter bestellen voor 75 dollar. Vrij prijzig, maar voor dat geld krijg je een Lightning-kabel en de bijbehorende iPhone 6-houder in de dock meegestuurd. Voor een tientje minder krijg je een dock zonder de kabel. Net als bij andere Kickstarter-campagnes geldt: de makers moeten hun streefbedrag binnenhalen voor je geld wordt afgeschreven.

We hebben al eens eerder geschreven over iPhone-accessoires gemaakt van hout. Zo heeft het Nederlandse Miniot bijvoorbeeld al meerdere cases en covers voor iDevices gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2014, 20:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.