Soundbender: versterk geluid op je iPad 2 zonder externe speakers

De Soundbender voor de iPad 2 is een accessoire dat het geluid van je iPad-speaker jouw kant opstuurt, waardoor muziek harder klinkt. Omdat de Soundbender gebruik maakt van een akoestiek truukje, gebruikt hij geen batterijen.

SoundbenderDe Soundbender is misschien wel het simpelste accessoire waarmee je het geluid van je iPad 2 kunt versterken. Door al het geproduceerde geluid van de speaker jouw kant op te sturen, klinkt je muziek automatisch een stuk harder. Hiervoor hoef je geen elektronische accessoires zoals een Bluetooth-speaker aan te sluiten. De Soundbender verbindt met de magneten van je iPad 2, waardoor je hem zonder plakstrips of onhandige constructies kunt gebruiken.

De Soundbender maakt gebruik van een oud truukje dat je eigenlijk nu al met je iPad zelf kunt doen. Door van je hand een kom te maken en deze achter de speaker van je iPad te houden, wordt al het geluid dat normaal gesproken naar achteren gaat jouw kant op gestuurd. De Soundbender doet precies hetzelfde, maar zorgt ervoor dat je niet constant je hand bij de speaker van je iPad hoeft te houden.

Geïnteresseerden kunnen geld doneren aan het Soundbender-project op de website Kickstarter. Je bent er sowieso van verzekerd dat je dan een Soundbender krijgt toegestuurd: het beoogde bedrag van 4.500 dollar is al ingezameld. Doneer je 30 dollar aan het project, dan krijg je als dank één Soundbender toegestuurd. Voor vijf dollar meer mag je zelf een kleur uitkiezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 15:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen geluid, Navigatie, sygic, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.