‘T-Mobile laat klanten betalen voor onbeperkt internet’

Volgens Bronnen tegenover de website Tweakers heeft T-Mobile plannen om aan het einde van januari klanten te laten betalen om van onbeperkt internet gebruik te maken. Voor €4,95 per maand kunnen klanten buiten hun datalimiet blijven internetten, maar wel met een lagere snelheid.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-MobileT-Mobile zou vanaf het einde van februari klanten extra laten betalen voor mobiel internet. Hier moet €4,95 per maand voor betaald worden. Doe je dit niet, dan is er sprake van een vaste datalimiet per maand. Dit beweren bronnen tegenover de technologiesite Tweakers, die met de klantenservice van T-Mobile hebben gesproken.

De wijziging zou nog niet eerder zijn doorgevoerd wegens technische beperkingen. Het is daarom ook nog niet duidelijk wanneer de veranderingen precies ingaan, maar verschillende bezoekers melden dat dit niet langer dan twee weken zal duren. T-Mobile zou volgens een medewerker van T-Mobile’s klantenservice niet van plan zijn om klanten op grote schaal vooraf te waarschuwen, maar in één keer de wijziging op de officiële site plaatsen. De regeling zou gelden voor nieuwe abonnees en klanten die hun abonnement verlengen.

De snelheid van internetters zou naar beneden worden geschroefd naar 64 Kbps nadat hun maandelijkse limiet bereikt is, maar daar tegenover staat dat klanten kunnen blijven internetten.

T-Mobile zelf ontkent de wijziging. Volgens de telecomprovider zal er deze maand geen wijziging plaatsvinden. De provider zegt wel continu bezig te zijn met het het optimaliseren van abonnement- en prijsstructuren.

In de voorwaarden van de iSmart-abonnementen wordt de prijs van €4,95 per maand overigens al langer genoemd.

t-mobile-ismart-abonnementen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 15:58
Categorie Providers
Onderwerp datalimiet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.