Sound Cover: iPad 2-cover met een ingebouwde speaker

De Sound Cover is een speciale iPad 2-case op Kickstarter, die tegelijkertijd als speaker te gebruiken is. Het geluid zou met 300 procent worden versterkt.

Sound CoverHoewel het handig is dat er een scala aan accessoires voor de iPad beschikbaar is, kan het soms ook lastig zijn om rond te lopen met een tas vol met verschillende apparaten. Een iPad 2-cover zoals de Sound Cover is daarom alleen maar handig: hij beschermt namelijk niet alleen je iPad 2, maar bevat ook een grote speaker om geluid mee te versterken.

Door de Sound Cover op je iPad aan te sluiten zou je het volume met 300 procent verhogen. Ook versterkt hij het basgeluid. De speaker heeft een eigen, oplaadbare batterij, die je voor 12 uur lang van stroom voorziet.

Sound CoverDe Sound Cover is op het moment nog een project op Kickstarter. Doneer je 110 dollar, dan krijg je bij een geslaagd project de case toegestuurd. Voor 165 dollar krijg je een speciale Bluetooth-versie, waardoor je niet een audiokabel bovenin je iPad hoeft te pluggen. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven als de ontwerper erin slaagt om de beoogde 35.000 dollar te verzamelen. Op het moment van schrijven heeft hij nog maar iets meer dan 3.000 dollar verzameld, maar heeft hij ook nog 47 dagen te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2011, 19:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, cover, kickstarter, luidspreker, proxy, simkaart, sound, speaker, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.