LunaTik Pen: maker van iPod-horlogebandjes bedenkt nieuwe touchscreen-balpen

De LunaTik Pen is een nieuwe pen van Scott Wilson. Deze pen is vanaf 30 dollar te krijgen via Kickstarter en is geschikt voor touchscreens en voor papier.

lunatik pen handScott Wilson, de man achter de TikTok- en LunaTik-horlogebandjes voor de iPod nano, is terug met een nieuw idee. Het plan is om een pen te maken, waarmee je zowel op papier als op touchscreens kunt schrijven. Scott heeft gekozen voor een aluminium behuizing van vliegtuigkwaliteit, met een greep van siliconenrubber en een gepatenteerde schrijfpunt. Daarmee kun je de LunaTik Pen op elk touchscreen gebruiken. Voor het schrijven op papier is Japanse technologie ingeschakeld, in de vorm van een rollerball-pen.

Bij de horlogebandjes had Scott geen moeite om de benodigde investeringen via Kickstarter binnen te halen. En ook bij de Lunatik Pen lijkt het te gaan lukken: van de benodigde 75.000 dollar is al 55.000 opgehaald. Voor 30 dollar kom je in bezit van één aluminium of twee plastic Lunatik-pennen. Je kunt ook kiezen voor de MNML, CMYK of Designer Collection met meerdere pennen. Topstuk in het aanbod is de Kickstarter Anniversary Collection. Dit bestaat uit een LunaTik-pen plus een LunaTik-horlogebandje in een speciale uitvoering.

touchpen lunatik

Helaas is het behoorlijk prijzig om de pennen naar Nederland te laten versturen. Internationale verzending kost 20 dollar extra en bij een pen van 30 dollar tikt dat hard aan.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2011, 22:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, touchscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.