Sony kondigt bolvormige iPhone-speaker aan #IFA

Sony heeft op de IFA heel wat nieuwe producten laten zien. Nieuw voor de iPhone is de bolvormige speaker RDP-V20iP, die volgens Sony als voordeel heeft dat je het geluid gelijkmatig hoort, ongeacht waar je je bevindt in de kamer. Sony bracht ook een Bluetooth-speaker met de naam SRS-BTV25 voor het voetlicht, met een vergelijkbare […]

Sony SRS-BTV25Sony heeft op de IFA heel wat nieuwe producten laten zien. Nieuw voor de iPhone is de bolvormige speaker RDP-V20iP, die volgens Sony als voordeel heeft dat je het geluid gelijkmatig hoort, ongeacht waar je je bevindt in de kamer. Sony bracht ook een Bluetooth-speaker met de naam SRS-BTV25 voor het voetlicht, met een vergelijkbare bolvorm. Die is echter niet mobiel te gebruiken. De iPhone-speaker wel: die gaat met een volle batterijlading vijf uur mee, zonder dat er een stopcontact in de buurt nodig is.

sony-speakerEr zit ook een AUX-in audio-aansluiting voor andere mp3-spelers en smartphones op. De dock bovenop het apparaat is geschikt voor elk type iPhone en iPad. Wat kleur betreft kun je kiezen uit zwart, wit en rood. Mooi of niet? Dat is een kwestie van smaak.

Sony liet op de IFA in Berlijn ook een aantal oordopjes zien, die gericht zijn op actieve ruisonderdrukking, zoals de MDR-NC100D. Deze in-ear oordopjes zijn bedoeld voor smartphones en mp3-spelers en hebben een externe microfoon om het achtergrondgeluid te filteren. Ze hebben opvallend grote drivers: 13,5 mm in plaats van de gebruikelijke 10 mm. Wie liever een traditionele headset koopt kan terecht bij de MDR-NC200D, met een hoofdband en grote oorschelpen die opvouwbaar zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2011, 10:15
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen dock, muziek, sony

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.