SONICable tafel

De SONICable laadt je iPhone twee keer zo snel op

De SONICable is een kabeltje voor je iPhone met een schakelknop, waarmee je de datsynchronisatie uit zet en twee keer zo snel kunt opladen.
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

Kabels zijn over het algemeen niet echt een spannend onderwerp. Bij de SONICable, een crowdfundingproject dat momenteel op Indiegogo staat, is dat anders. Dit is geen normale Lightning-naar-usb kabel: deze kabel heeft een schakelknop waarmee je de SONIC mode kunt inschakelen. Hiermee zet je de mogelijkheid uit om data te synchroniseren met je Mac, maar gaat alle energie naar het opladen van je iPhone. Zo kan je met de SONICable je iPhone tweemaal zo snel opladen.

SONICable tafel

Het project is enorm populair op Indiegogo en heeft inmiddels al meer dan 300.000 dollar aan crowdfunding opgebracht terwijl er oorspronkelijk maar 10.000 dollar werd gevraagd.

De kabel gaat in zes verschillende kleuren geleverd worden, heeft de MFi-certificering van Apple (Apple’s garantie dat de kabel goed werkt en je iPhone niet stuk maakt) en wordt gemaakt van nylon en geanodiseerd aluminium (dezelfde soort die Apple gebruikt). De USB-stekker is dubbelzijdig, zodat het niet uit maakt op welke manier je hem in de oplader steekt. Het kabeltje is bovendien 0,2 meter langer dan de gemiddelde kabel.

SONICable

Je kunt de SONICable nog kopen voor 27 dollar of 49 dollar voor twee verschillende kabels op Indiegogo. Daar krijg je echter wel een levenslange garantie bij. Volgens de fabrikant gaat hij in de winkel ongeveer 34 dollar kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2015, 14:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen kabel, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.