Zwarte iControlpad gaat in productie

De iControlpad lijkt nu toch eindelijk werkelijkheid te worden. ZodTTD ontving een foto van het laatste prototype, voordat het accessoire in productie gaat.

icontrolpadTe laat voor de feestdagen, maar hij gaat nu toch echt in massaproductie: de iControlpad. Met de iControlpad kun je van de iPhone een draagbare gameconsole maken. ZodTTD ontving een foto van het laatste prototype voordat het in productie gaat. Maar met een waarschuwing: dit is niet de uiteindelijke kleur. De definitieve uitvoering wordt zwart. Het prototype heeft nog wel wat gapende gaten, maar dat wordt straks opgevuld met knopjes.

ZodTTD zal zorgen dat er voldoende emulators en updates komen, zodat je de controller straks echt kunt gebruiken. Voor de meeste games die nu in de App Store verschijnen zal de iControlpad weinig te bieden hebben; de meeste ontwikkelaars hebben al rekening ermee gehouden dat het zonder fysieke knopjes beter is om games te bedienen via het touchscreen of de accelerometer. Het is te hopen dat ontwikkelaars hun games willen aanpassen zodra de iControlpad daadwerkelijk in de winkel ligt.

Via: ZodTTD blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2008, 21:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen game, gamecontroller, zodttd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.