Snapture krijgt meer functies en betaalde Premium-versie

Snapture 2.0 is beschikbaar via Cydia en Installer. Het bevat nieuwe functies zoals QuickView, maar daarvoor zul je wel $8 moeten betalen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SnaptureEen ontwikkelaar die z’n applicatie in Cydia beschikbaar stelt en daar een persbericht voor uitbrengt… dat zie je niet zoveel. De ontwikkelaars van de foto-applicatie Snapture zijn dan ook een andere weg ingeslagen. Naast de gratis versie, voorzien van reclame en met missende functionaliteit komt er een betaalde Premium-versie van $7,99.

Snapture 2.0 is geschikt voor iPhones met firmware 2.0 en is beschikbaar via Cydia en Installer. De nieuwe versie heeft vier verschillende kleurmodes, multitouch-zoom, een zelfontspanner en een nieuwe gebruikersinterface. Ook nieuw: met het QuickView-syssteem kun je recente foto’s bekijken en wissen, waardoor het maken van foto’s veel sneller gaat.

Snapture is al vanaf april 2008 verkrijgbaar voor oudere firmware-versies. De nieuwe Snapture 2.0 is aangepast op basis van gebruikersreacties. In de gratis (ad-supported) versie vind je de oude functies terug, maar met een nieuwe gebruikersintrface. Ook zijn er nieuwe kleurmodes zoals sepia en negatief toegevoegd. Voor de echte vernieuwingen, zoals QuickView en stapelen van thumbnails zul je de betaalde versie moeten aanschaffen.

Snapture is verkrijgbaar in 9 talen en werkt alleen op een iPhone met jailbreak.

Meer info: Snapture Labs

Bedankt, iVin en Sybren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2009, 0:48
Categorie Apps
Onderwerpen applicaties, camera, cydia, fotografie, snapture

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.