iPhone 3G vandaag in 21 nieuwe landen verkrijgbaar

De iPhone wordt vanaf vandaag in 21 nieuwe landen verkocht. In Europa kwamen Griekenland (zonder simlock!), Hongarije, Polen en de Tsjechische Republiek erbij.

iPhone IndiaVanaf vandaag wordt de iPhone in 21 nieuwe landen verkocht. Naast de door Apple aangekondigde 20 landen komt ook Griekenland erbij. De nieuwe Europese landen zijn Polen, Hongarije en de Tsjechische Republiek. In Griekenland wordt de iPhone op basis van lokale wetgeving zonder simlock verkocht voor een bedrag rond 550 euro. In Polen was ook iets bijzonders aan de hand: daar zou Orange acteurs hebben ingehuurd om de wachtrijen wat langer te maken.

Soortgelijke geruchten gingen er ook bij de introductie in andere landen. Er schijnt trouwens nog iets anders aan de hand te zijn: Orange huurde studenten in om posities in de wachtrij te verkopen. Er dreigt bovendien een ernstig tekort: slechts 5.000 toestellen.

In de wijk Gurgaon van Delhi stonden 50 echte mensen in de rij. De eerste koper was studente Swati (zie foto), die nog niet wist of ze de 8GB of de 16GB iPhone 3G zou gaan kopen.

Het Verenigd Koninkrijk krijgt mogelijk ook een nieuwtje: er zijn geruchten dat vanaf vandaag de witte iPhone 3G daar te koop. De witte 16GB iPhone was tot nu toe alleen verkrijgbaar in de Apple Store. Carphone Warehouse en de O2 Stores mochten alleen de zwarte iPhone 3G’s aanbieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2008, 10:15
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.