Snap Tapp voor de iPhone.

Snap Tapp maakt selfies na een polsbeweging met je Apple Watch

Kun je bij het maken van een selfie niet goed bij de knoppen op je iPhone? Met Snap Tapp in combinatie met je Apple Watch maak je eenvoudig een foto van jezelf door je pols tegen je lichaam te tikken.

Snap Tapp voor de iPhone.We kennen allemaal wel de selfiestick voor het maken van selfies, maar de app Snap Tapp geeft selfies nemen een nieuwe dimensie. Met Snap Tapp voor de Apple Watch kun je een selfie maken, zonder dat je daarbij op een knop hoeft te drukken om de foto te maken. Een polsbeweging is voldoende om jezelf vast te leggen.

Snap Tapp voor Apple Watch: foto’s maken zonder handen

De iPhones zijn de laatste jaren alleen maar groter geworden, waardoor sommige knoppen voor mensen met kleine handen lastiger te bereiken zijn. Helemaal als je je toestel met één hand vasthoudt, kan het maken van een selfie lastig zijn. Als je een Apple Watch hebt, kun je een einde maken aan deze ellende. Dankzij Snap Tapp hoef je enkel en alleen met je pols te schudden om een foto van jezelf te maken.

Open de Snap Tapp-app op zowel je iPhone als Apple Watch en richt je iPhone op jezelf om een goede selfie te maken. Geef een subtiel tikje met je arm tegen je lichaam waar je je Apple Watch op draagt en je iPhone maakt vanzelf de foto. De app bevat ook verschillende filters om je foto’s op te fleuren en je kunt ze makkelijk delen via de bekende kanalen.

Snap Tapp voor de Apple Watch. Snap Tapp voor de Apple Watch.

Snap Tapp is verkrijgbaar voor de iPhone en Apple Watch. De app heeft verder geen in-app aankopen of reclames, waardoor je ongestoord selfies kan maken met je Apple Watch. En wie wil dat nou niet?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2015, 11:00
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.