SmartScreen nu beschikbaar in twee versies (jailbreak)

SmartScreen is vanaf nu in Cydia verkrijgbaar in twee varianten: gratis met beperkingen of betaald met de volledige functionaliteit. Met SmartScreen kun je allerlei widgets op het lockscreen van je iPhone laten tonen.

smartscreenDe langverwachte applicatie SmartScreen is vanaf nu beschikbaar in Cydia. Er is een gratis versie met een beperking van 3 widgets en een betaalde versie die 5 dollar kost. SmartScreen werd eind september aangekondigd. Het is een applicatie voor de iPhone en iPod touch, waarmee je informatiewidgets op je lockscreen te zien krijgt. Ze hebben dezelfde look and feel als de widgets van het Mac Dashboard.

Met SmartScreen kun je diverse widgets op je lockscreen zetten, zoals een weerbericht, agenda, Twitter-lijstje, notitieblok en dergelijke. Er zijn meerdere screens mogelijk, die je in de SmartScreen-applicatie kunt ordenen. Je kunt de widgets herschikken, verbergen, tonen of previewen. Verder is het mogelijk om een Controls-screen te maken, waarop knoppen voor iPod-functie, Wi-Fi, Bluetooth en 3G en andere diensten snel te bedienen zijn door tweemaal op de homeknop te drukken.

De Lite-versie heeft een paar beperkingen: maximaal 3 widgets, geen Controls-screen, geen Shake to Shuffle op het lockscreen, geen mogelijkheid om widgets te tonen en te verbergen en updates met nieuwe functies krijg je ook niet. Ontwikkelaars die met SmartScreen aan de gang willen gaan kunnen een SDK downloaden, waarmee iedereen een widget op maat kan maken.

Om SmartScreen te kunnen gebruiken heb je een iPhone met OS 3.0 en een jailbreak nodig.

Downloaden: via Cydia in gratis Lite-versie en betaalde volledige versie ($5)
Repo: apt.media-phone.ch
Meer info: SmartScreen

Tipgever: @ekl3in

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2009, 23:49
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, lockscreen, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.