Smart Covers voor iPad 5 in nieuwe video

Een filmpje van Unbox Therapy toont Smart Covers voor de iPad 5 in verschillende kleuren. De Smart Covers bestaan uit minder panelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad 5 smart coversVolgens geruchten gaat Apple in oktober een evenement organiseren, waar de nieuwe iPads worden aangekondigd. Maar omdat tegenwoordig niets meer geheim blijft, verwachten we niet zoveel verrassingen. Apple gaat waarschijnlijk een iPad 5 aankondigen en om die goed te kunnen beschermen zullen er nieuwe Smart Covers op de markt komen. Unbox Therapy beweert de nieuwe beschermhoezen alvast te kunnen tonen in een demofilmpje.

De Smart Covers voor de volgende generatie iPad zien er hetzelfde uit als die van de huidige 9,7-inch iPads. Wel is alles net iets kleiner, omdat Apple immers een smallere schermrand zou hebben toegepast. Als de geruchten kloppen, dan krijgt de iPad 5 een smallere schermrand, vergelijkbaar met de iPad mini. Wat opvalt is dat de Smart Cover uit drie delen bestaat (net als die van de iPad mini), terwijl de huidige Smart Covers voor de 9,7-inch iPad uit vier delen bestaat. De metalen scharnier aan de buitenkant is nog wel steeds zichtbaar, terwijl Apple ze bij de iPad mini onzichtbaar had gemaakt door ze te bekleden met textiel. We zien hoesjes in wit, oranje, groen, zwart, blauw, rood en andere kleuren.

Update 27/9: de Smart Covers in bovenstaande video zijn mogelijk nep. In China kun je dergelijke Smart Covers voor nog geen 5 dollar per stuk kopen, ook in kleuren die Apple nog nooit heeft geleverd.

smart-cover-ipad-5

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2013, 11:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen cover, ipad air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.