Simyo biedt Flex 4G vanaf februari 2014 aan

Simyo gaat half februari 2014 4G-bundels aanbieden. Met Flex 4G kun je maandelijks je 4G-bundel aan en uitzetten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

simyo-dekking-4gMobiele provider Simyo gaat vanaf half februari 2014 een 4G-bundel aanbieden bij de abonnementen. De KPN-dochter kiest voor een bijzondere formule: Flex 4G is een flexibele bundel die je maandelijks aan of uit kunt zetten. Bij de meeste andere providers krijg je 4G-toegang kosteloos bij de (duurdere) abonnementen. Momenteel zoekt de provider testers die gedurende vier weken de 4G-dienst gaan testen. Ze krijgen vier weken lang gratis toegang tot het 4G-netwerk en moeten in ruil daarvoor elke week een vragenlijst invullen.

Lees ook: Sim Only aanbiedingen

De test start vanaf januari 2014 en geldt alleen in het aangegeven gebied. Bovendien moet je een geschikt toestel hebben voor het 4G-netwerk van moederbedrijf KPN. Op de website worden een twintigtal toestellen genoemd, maar alleen de iPhone 5s en iPhone 5c zijn optimaal afgestemd op de frequenties die KPN gebruikt, de iPhone 5 niet. Vanaf half februari moet Flex 4G van Simyo voor heel Nederland beschikbaar zijn. Momenteel biedt Simyo op de abonnementen een maximale snelheid van 14,4 Mbps en een maximale databundel van 2,5GB. Dat kost je €17,50 per maand.

Het is nog onbekend hoeveel de Simyo Flex 4G-bundels gaan kosten, wat de snelheid is en hoe groot de databundels zijn. KPN biedt via dochterbedrijf Hi al toegang tot het 4G-netwerk, maar de meeste andere virtuele providers kunnen het nog niet aanbieden. De drie grote providers leveren al 4G-snelheden bij hun abonnementen. Soms geldt het voor alle klanten, soms alleen voor de duurste abonnementen.

Meer info over Simyo-abonnementen: Simyo
Meer info over sim only-aanbieders: iCulture’s Sim Only-overzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2014, 17:53
Categorie Providers
Onderwerp simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.