Sharp gaat nog deze maand schermen leveren voor nieuwe iPhone

De president van Sharp heeft aangegeven dat zijn bedrijf nog deze maand de schermen voor de zesde generatie iPhone gaat leveren. Sharp vertelde dat op een conferentie aan Reuters. Ook Japan Display en LG Display produceren schermen voor Apple.

sharp schermHet Japanse bedrijf Sharp heeft een slecht tweede kwartaal achter de rug. Maar liefst 1,2 miljard dollar verlies werd geleden, maar er is hoop voor de toekomst. De nieuw aangestelde president Takashi Okuda bevestigde namelijk onomwonden dat Sharp de schermen gaat leveren voor de zesde generatie iPhone. De schermpanelen zullen nog deze maand worden geleverd, zo vertelde hij Reuters. De levering is in lijn met eerdere geruchten uit Azië.

Japan Display en LG Display zullen volgens geruchten ook schermpanelen leveren, waarbij wordt gesproken over een 4-inch formaat. Als de geruchten kloppen gaat Apple op 12 september de nieuwe iPhone onthullen, samen met een iPad mini en een nieuwe iPod nano. Op 21 september zou de iPhone al in de winkel kunnen liggen, voorzien van een metalen achterkant en misschien ook functies zoals NFC en 4G LTE.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2012, 17:58
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.