shadowmatic

Shadowmatic is Apple’s gratis App van de Week

De stijlvolle puzzelgame Shadowmatic is een week lang gratis te downloaden als Apple's gratis App van de Week. In het spel draai je abstracte voorwerpen om ze in een herkenbare schaduw te veranderen.

Shadowmatic icoon Apple heeft een van de meest originele puzzelgames van de laatste tijd benoemd tot de App van de Week. Shadowmatic is hierdoor een week lang gratis te downloaden. De game werd eerder beloond met een Apple Design Award. Pluk de game dus snel uit de App Store als je nog op zoek bent naar een vermakelijke app.


Zoals de naam al doet vermoeden, spelen schaduwen een belangrijke rol in Shadowmatic. In deze game is het aan jou om vormen die in de lucht zweven rond te draaien, totdat er een schaduw op de muur ontstaat die overeen komt met een bestaand voorwerp. Een gek stuk hout kan in de juiste houding bijvoorbeeld een schaduw van een konijntje opleveren.

shadowmatic

Rustgevende game

Terwijl jij deze abstracte voorwerpen heen en weer draait, speelt Shadowmatic rustgevende muziek af. De hele game heeft sowieso een kalme uitstraling, en dankzij een slim hint-systeem wordt het je ook nooit te lastig gemaakt. Het enige nadeel is dat het aantal puzzels relatief beperkt is, maar nu de app gratis is, kunnen we daar natuurlijk moeilijk over klagen.

In onze recensie van Shadowmatic beschreven we de game als volgt:

Shadowmatic is een bijzondere game met originele uitdagende puzzels en rustgevende muziek. Vooral de graphics zijn érg mooi en daardoor blijft het leuk om te kijken welke figuren je met al die moderne kunst kunt maken. Enig nadeel is dat de game hierdoor wel snel uitspeelt, maar ach… de uren waren erg aangenaam.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2015, 15:00
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.