securesafe-logo

SecureSafe wachtwoordenapp nu te openen met vingerafdruk

SecureSafe voor iPhone en iPad heeft Touch ID ondersteuning gekregen in iOS 8. Bestanden uploaden en delen werkt ook beter.

SecureSafe iPhone iPad wachtwoordenapp Touch IDDe gratis SecureSafe wachtwoordenapp is voorzien van de mogelijkheid om je wachtwoordenkluis te openen met je vingerafdruk. De applicatie ondersteunt Touch ID op de iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus alleen als je iOS 8 of nieuwer hebt geïnstalleerd. De SecureSafe wachtwoordenapp is ook meteen verbeterd voor het nieuwe iOS.

SecureSafe iPhone password-appWe schreven in februari ook al over SecureSafe, dat gratis is te gebruiken tot en met 50 opgeslagen wachtwoorden. We waren toen al onder de indruk van de goede Zwitserse privacyvoorwaarden en de toegepaste beveiliging. De app is behalve een opslag en generator voor wachtwoorden ook een app waarin je gevoelige bestanden kan opslaan en mee kan versturen.

Lees ook: gebruik betere wachtwoorden op je iPhone

Die eigenschappen zijn ook verbeterd in SecureSafe versie 3.3 voor iPhone en iPad. De applicatie laat je nu meerdere foto’s uit je camerarol selecteren voordat je ze uploadt. Ook kan je bestanden nu oneindig delen met mensen aan wie je de link geeft, in plaats van tijdelijk.

Concurrerende wachtwoordenapps werden ook al voorzien van Touch ID-ondersteuning. 1Password, LastPass, Dashlane en Keeper voegden daarnaast ook een extensie toe waarmee je de wachtwoordenkluis in Safari kan gebruiken. Die mogelijkheid ontbreekt nog bij SecureSafe.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2014, 10:42
Categorie Apps
Onderwerpen security, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.