Scoupy lost kritieke fout met batterijproblemen in iPhone-app op

Scoupy heeft een kritische fout die zorgde voor een laadanimatie en kortere batterijduur in iOS 7.1, verholpen na een nieuwe update.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Scoupy iPhone overzichtDe digitale kortingsbonnen-app Scoupy heeft een nieuwe update gekregen die moet afrekenen met een kritische fout. De applicatie zorgde onder iOS 7.1 voor een kortere batterijduur en een constante laadanimatie in de statusbalk van de iPhone, ook zonder dat je Scoupy gebruikte of open had staan op de achtergrond. Volgens Scoupy zorgde de fout ook voor een hoger batterijverbruik van de iPhone, wat nu ook verholpen is.

“Kort gezegd komt het erop neer dat er een fout in de locatiebepaling boven water kwam in Scoupy bij introductie van iOS 7.1. De fout waar jullie over hebben geschreven en waar jullie van zeiden: dat kan voor problemen zorgen. Bij ons was dat het geval.”

Scoupy hoofdmenu iPhoneDat meldt Bas Jongerius van Scoupy aan iPhoneclub.nl. De update hoeft niet perse te betekenen dat je van de voortdurende laadanimatie op de iPhone af bent: het is mogelijk dat er meer apps last hebben van de locatievoorzieningen-fout.

Jongerius kondigt eveneens aan dat Scoupy binnenkort een nieuwe indeling zal krijgen, om de aanbiedingen in de app relevanter te maken voor gebruikers.

Scoupy verwelkomde vorige week zijn 600.000ste geregistreerde gebruiker. In 2012 riepen we de applicatie uit tot beste digitale kortingsbonnen-app. Sindsdien is de dienst uitgebreid met meer acties van meer winkelketens en werden ook webwinkels meegenomen in de kortingsacties. Ook kan je je abonneren op aanbiedingen van je favoriete winkelketens en ontvang je daar pushberichten van. Onlangs bracht Scoupy ook een aparte iPhone-app uit voor de adverteerders zelf.

Downloaden: Scoupy (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 maart 2023 om 9:11
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.