Rabo Bankieren krijgt iOS 7-design en rekeningen hernoemen

Rabo Bankieren voor iPhone en iPad is vernieuwd met de mogelijkheid rekeningnummers te hernoemen en heeft een iOS 7-design gekregen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Rabobank Mobiel Bankieren iPhone iPad iOS 7In ons vergelijk van mobiel bankieren-apps op iPhone en iPad, werd duidelijk dat Rabobank samen met SNS de laagste gemiddelde beoordeling behaalde in de App Store van alle Nederlandse banken apps. Een aantal pijnpuntjes volgens gebruikers wordt opgelost in een nieuwe update van Rabo Bankieren. De applicatie geeft je nu de mogelijkheid om rekeningnummers een naam te geven, zodat je ze makkelijker uit elkaar houdt in de applicatie. Het is niet de enige vernieuwing.


De app kreeg ook een iOS 7-vormgeving in de nieuwe update. Die zorgt voor aanzienlijk minder oranje. In plaats van de gehele bovenbalk, zijn nu enkel de tekstknoppen in de bovenbalk nog uitgevoerd in de kleur die de bank kenmerkt. Verder zijn je rekeningnummers (of namen) uitgevoerd in blauw en zijn de vakjes om af- of bijschrijvingen aan te geven, oranje of blauw.

De laatste verbetering aan Rabo Bankieren versie 4.5 voor iPhone en iPad is dat je nu de opnamekosten ziet bij een spaarrekening waarvan het geld (tijdelijk) vast staat. Overigens gaat de omschrijving van de update niet bij iedereen goed. Sommige iPhoneclub-lezers zien als omschrijving niks anders dan ’testje’ staan.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.