Scosche solCHAT Bluetooth-speaker voor de iPhone werkt op zonne-energie

Scosche heeft een nieuwe accessoire voor de iPhone uitgebracht. Het is de solCHAT bluetooth speaker die bij direct zonlicht oplaad en je iPhone voorziet van een speaker. De speaker heeft de mogelijkheid om bij een binnenkomend gesprek de naam van de beller uit te spreken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Scosche solCHAT bluetooth speakerScosche heeft vandaag een nieuw accessoire aangekondigd voor de iPhone. De solCHAT Bluetooth-speaker is een via zonne-energie oplaadbare speaker die de naam van de persoon die je belt uitspreekt en tegelijk de lithium-ionbatterij oplaadt. Volledig opgeladen levert deze 12 uur spreektijd en 450 uur in standby-mode.

De speaker is tegen het raam aan te bevestigen met de meegeleverde accessoires. Eenmaal geïnstalleerd en bij contact met direct zonlicht zal deze continu de lithium-ionbatterij opladen.

Scosche raadt wel aan om de speaker de eerste keer volledig via USB op te laden. De speaker is niet specifiek voor de iPhone gebouwd en heeft voorzover bekend ook niet het bijhorende logo, maar de iPhone ondersteunt het benodigde Bluetooth-profiel en werkt daarom prima met de solCHAT Bluetooth-speaker. De iPhone ondersteunt het overzetten van contacten naar de Bluetooth-speaker en daarom kan de speaker de contactnamen van je iPhone uitspreken als diegene jou belt.

De speaker zal automatisch koppelen met de iPhone als je in de auto stapt en zal de speaker uitschakelen als je weer uitstapt. Dit gebeurt natuurlijk alleen als de iPhone al eens gekoppeld is aan de Bluetooth-speaker.

Te koop via de Scosche-website voor $99.

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen bluetooth, chatten, energie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.