Dev Team: Snow Leopard geen bedreiging voor jailbreak

Sinds gisteren is Snow Leopard, het nieuwe besturingssysteem voor de Mac, verkrijgbaar in de winkels. Het Dev Team heeft op haar blog laten weten dat dit geen extra moeilijkheden geeft wanneer je een jailbreak op je iPhone wilt uitvoeren. Om een iPhone of iPod Touch te jailbreaken kun je gewoon de laatste versie van redsn0w […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

redsn0w-iphone-30-jailbreakSinds gisteren is Snow Leopard, het nieuwe besturingssysteem voor de Mac, verkrijgbaar in de winkels. Het Dev Team heeft op haar blog laten weten dat dit geen extra moeilijkheden geeft wanneer je een jailbreak op je iPhone wilt uitvoeren.
Om een iPhone of iPod Touch te jailbreaken kun je gewoon de laatste versie van redsn0w gebruiken. Deze is geschikt voor zowel Windows, Linux, Snow Leopard of een oudere versie van het Mac OS.


Voor het jailbreaken bij zowel firmware 3.0 als 3.0.1 moet je redsn0w laten werken met versie 3.0 van het ISPW firmware bestand. Het Dev Team laat weten dat wanneer het scherm blijft hangen op “waiting for reboot”, de USB kabel even los moet worden gehaald en opnieuw aangesloten.

Wanneer je iPhone jailbroken is met behulp van redsn0w, kun je vervolgens het toestel simlockvrij maken door ultrasn0w te gebruiken. Je vindt deze software in Cydia op je iPhone. Ook de PwnageTool voor de Mac werkt nog steeds onder Snow Leopard. Hiermee kun je aangepaste firmware-bestanden maken die je vervolgens op je iPhone of iPod Touch kunt installeren. Meer informatie over het jailbreaken en simlockvrij maken van je iPhone vind je natuurlijk op ons forum.

Het Dev Team laat verder weten dat het blij is dat Apple, met Snow Leopard, nu ook gekozen heeft voor een sneeuw-thema voor haar software…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:58
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, snow leopard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.