Scosche maakt oude iPod-docks geschikt voor iPhone 3G

Scosche introduceert in maart de Passport Home Dock, een hulpstuk waarmee oude iPod-systemen zoals de BOSE SoundDock I in combinatie met de iPhone 3G kunt gebruiken.

passportScosche Industries heeft de Passport Home Dock aangekondigd, een hulpstuk waarmee je je oude apparatuur met iPod-dock kunt aanpassen voor de iPhone 3G, iPod touch 2G en iPod nano 4G. Bij deze oude docks kan het voorkomen dat het opladen en synchroniseren via USB niet wordt ondersteund. Het inzetstukje van Scosche lost het probleem voor $40 op. Dat lijkt een flink bedrag, maar als je een duur iPod-speakersysteem hebt gekocht kan het je redding zijn. Er zijn systemen die €200 of meer hebben gekost. Scosche levert er een dockadapter voor de BOSE SoundDock I bij.

De SoundDock is het bekendste speakersysteem dat vanaf de iPhone 3G niet meer te gebruiken was. Je kunt in dit hulpstuk alle losse inzetstukjes voor iPods en iPhones plaatsen, zodat er voldoende ondersteuning is. Video, audio en data kun je via het hulpstuk synchroniseren, maar de iPod-dock moet van huis uit al wel die functionaliteit hebben, want de Passport Home Dock kan ze niet op magische wijze activeren.

Vanaf maart ligt de Passport Home Dock in de winkel.

Meer info: Scosche

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2009, 12:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, passport, scosche

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.