Breaking: specificaties van $99 kostende iPhone

Niet iedereen kan zich op dit moment een nieuwe iPhone veroorloven, maar gelukkig zijn specificaties uitgelekt van een $99 kostende iPhone met onder andere monochroom scherm en BBS-toegang.

iPhone $99Niet iedereen kan zich op dit moment een nieuwe iPhone veroorloven, maar gelukkig houdt Apple ook rekening met mensen die het financieel moeilijk hebben. Er komt een $99 kostende iPhone aan die op diverse punten is aangepast. Zo beschikt deze iPhone van $99 niet over een kleurenscherm, maar over een groen monochroom scherm, die ook nog eens energiezuiniger is. Ook bijzonder: de goedkope iPhone is voorzien van een telefoonstekker, zodat je het toestel op elke vaste telefoonaansluiting kunt inpluggen. Dat scheelt weer belminuten. En om de kosten van sms-berichten te beperken levert Apple een fax-applicatie mee. Details van deze goedkope iPhone lekten uit via MacLife.

De $99 kostende iPhone is natuurlijk maar een grapje: natuurlijk gaat Apple geen iPhone met monochroom scherm, 56.6Kbps modem en iTunes Lite uitbrengen. Muziek in MIDI-formaat afspelen en contacten leggen met anderen via een BBS is ook maar een geintje.

Meer info: MacLife

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2009, 23:41
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.