SCOOP! Drie of vier nieuwe iPhones begin 2008 verwacht in Europa

SCOOP! Van een anonieme bron bij een telecomoperator hebben wij informatie gekregen dat Apple van plan is om drie of vier nieuwe iPhones begin 2008 aan te kondigen in Europa. Daarnaast is meer informatie bekend wanneer de iPhone in Nederland komt.

Van een anonieme bron werkzaam bij een van de twee genoemde telecomproviders die de iPhone in Europa gaan aanbieden kregen wij een e-mail via ons Contactformulier met enkele zeer smeuiige details. Het belangrijkste nieuws is dat er begin 2008 drie of vier nieuwe iPhone-modellen in Europa op de markt gebracht gaan worden, elk met andere specificaties.

Helaas ook minder leuk nieuws voor Nederland. Onze bron meldt dat Nederland tot begin 2008 moet wachten voordat wij de iPhone kunnen kopen. Eind 2007 zal de iPhone eerst gelanceerd worden in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje of Italië. Daarnaast wist hij/zij te melden dat de iPhone niet in combinatie met een abonnement met korting mag worden verkocht: dezelfde strategie die Apple momenteel in Amerika volgt met AT&T.

De iPhone zal verkocht gaan worden met een speciaal iPhone-abonnement, al zijn daar tot op heden geen verdere gegevens van bekend. Hieronder de e-mail zoals wij die hebben ontvangen (geplaatst met toestemming).

paar korte berichten van een ‘interne’ bron bij 1 van de 2 genoemde operators die de iPhone gaan voeren.
– Nederland –> begin 2008
– D, UK, & FR of SP of IT –> eind 2007
– Toestel mag niet met korting verkocht worden (dus geen korting icm abo)
– Komen in 2008 3 (of 4) nieuwe varianten/versies van de iPhone op European markt beschikbaar (alle andere specs)
– Tst zal verkocht gaan worden met speciaal ‘iPhone abo’

ik kan helaas geen gegevens over mezelf geven ivm mijn functie.

Uiteraard kan iedereen dit soort informatie “lekken”, maar na eigen onderzoek hebben wij voldoende redenen om aan te nemen dat deze informatie op waarheid berust en we dit dus als zodanig publiceren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2007, 17:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.