Scanbot papier inscannen iPhone iPad

Scanner-app Scanbot kan nu overweg met tekst die je scant

Scanbot, een goede iPhone- en iPad-app om papier mee te scannen, ondersteunt nu ook OCR zodat je ingescande tekst actief kan kopiëren en bewerken.

Scanbot papier inscannen iPhone iPadScanbot, een van de nieuwste scan-apps op de iPhone en iPad, is voorzien van een handige nieuwe functie na de laatste update. De applicatie is nu in staat tot OCR-tekstextractie, wat inhoudt dat je de tekst van een ingescand document actief kan kopiëren en in andere apps kan bewerken. Het maakt onderdeel uit van de Pro Features die je verkrijgt met een in-app aankoop. Het is nu ook mogelijk om PDF-documenten door te sturen naar Scanbot, zodat je ook daar de tekst van kan gebruiken.

Scanbot 2.5 verdeelt de nieuwigheden over twee groepen gebruikers. Voor alle gebruikers die de app kopen of hebben gekocht, geldt dat de snelheid en de scankwaliteit van de applicatie omhoog zijn geschroefd. Ook kan iedereen PDF’s doorsturen vanuit andere applicaties naar Scanbot.

Scanbot Pro inscannen Scanbot Pro Features

De Pro Features ontgrendel je voor eenmalig 4,49 euro. De aankoop geeft je toegang tot de andere vernieuwingen. Behalve OCR krijg je daarvoor ook verschillende thema’s om de app in te steken en opties om ingescande documenten automatisch te voorzien van namen. Zo zit je bijvoorbeeld niet vast aan de datum waarop een document wordt ingescand.

Scanbot heeft goede integratie met verschillende cloudopslagdiensten. Zo kan je ingescande documenten opslaan in Dropbox, Google Drive, Evernote, OneDrive, Box en meer. Met de OCR-implementatie is Scanbot de concurrenten Scanner Pro van Readdle en Genius Scan voorlopig te slim af.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2014, 10:22
Categorie Apps
Onderwerp scanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.