Power Annex

Power Annex: plak een accu achterop je iPhone

De Power Annex is een batterij die je achterop je iPhone plakt, zonder dat er lijmresten achterblijven. Hij is verkrijgbaar op Kickstarter.

Power AnnexHoewel er al flink wat externe accu’s voor de iPhone op de markt zijn, blijven accessoiremakers op zoek naar de perfecte manier om zo’n batterij met je mee te dragen. Zo hangt de ene accu los aan je iPhone met een usb-kabel, zit de ander in een iPhone-case en kun je weer een ander aan je sleutelbos hangen. De Power Annex gooit het van weer een andere boeg. Je kunt deze batterij namelijk met een speciale kleeflaag achterop je iPhone plakken.


De Power Annex is op zichzelf een vrij simpele iPhone-accu. Met een capaciteit van 1800mAh kan hij je volledige iPhone ongeveer één keer opladen. Onderop zit een usb-aansluiting, waar je een korte, meegeleverde Lightning-kabel in steekt.

Achterop de batterij zit een speciale microsuctielaag, waarmee je hem op de achterkant van je iPhone plakt. Dit materiaal blijft ook op de iPhone plakken als je de batterij meerdere malen verwijdert en weer opplakt. Omdat de batterij zich aan je iPhone ‘vastzuigt’, worden er bovendien geen lijmresten achtergelaten. Dit is hetzelfde plakmateriaal dat wordt gebruikt door een aantal andere iDevice-accessoires, waaronder de Wally-portemonneecase en de Léaf-standaard voor de iPad.

Komt de Power Annex je bekend voor? Dat kan goed, want vorig jaar schreven we over een iPhone-accu die hetzelfde trucje uitvoerde. De Case-Sticky-on gebruikte alleen geen plaklaag, maar een magneet.

De Power Annex wordt op Kickstarter aangeboden, waar je 37 dollar doneert voor een accu met Lightning-kabel. Dan ben je er nog niet: voor verzending naar Nederland of België wordt maar liefst 20 dollar aan verzendkosten gerekend. Het project heeft 40.000 dollar nodig om te slagen. Pas bij een succesvolle afronding wordt er geld afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2014, 11:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.