Scanner Pro voor iPad kan nu batchgewijs scannen

Scanner Pro kan nu ook batchgewijs scannen in de iPad-versie. Je kunt meerdere pagina's achter elkaar scannen en samenvoegen tot één document.

scanner proDe app Scanner Pro is sinds versie 4.0 ook geschikt voor de iPad. De nieuw toegevoegde functie voor batchgewijs scannen zorgt ervoor dat je meerdere documenten achter elkaar kunt scannen. Wil je een complete brochure digitaliseren of meerdere bonnetjes samenvoegen in één document, dan kan dat voortaan met ondersteuning van meerdere pagina’s. De nieuwe functie is alleen beschikbaar als je deze universele app op de iPad gebruikt. Hij ontbreekt in de iPhone-versie. Daar kun je alleen losse scans maken. Om de batch-modus te activeren tap je op het icoontje voor een enkele pagina, waardoor deze verandert in een icoontje met twee pagina’s.

Met de camera van de iPhone fotografeer je vervolgens de pagina’s. Natuurlijk ga je op deze manier niet een boek scannen (hoewel… er zijn vast mensen die dat doen), maar het kan bijvoorbeeld van pas komen als je een nieuwe keuken of een bankstel en gek wordt van de enorme hoeveelheid reclamefolders die in de woonkamer rondslingeren. Door snapshots te maken van al die reclamefolders kun je de papieren versies weggooien. Als je vervolgens weer aan het shoppen gaat hoef je alleen maar je iPhone of iPad mee te nemen om al het eerder verzamelde informatiemateriaal bij de hand te hebben.

Na het scannen geef je aan of je de scans als een foto of als een document wilt laten bewerken en waar de randen moeten lopen. Vervolgens ben je klaar. Scanner Pro ondersteunt nu ook WebDav-diensten, zodat je alle scans automatisch kunt uploaden naar een computer of online opslagdienst. Uploaden via iCloud en Google Drive was al langer mogelijk, maar is nu verbeterd.

Downloaden: Scanner Pro (€5,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2012, 16:49
Categorie Productiviteit
Onderwerpen scanner, skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.