Samsung i900 Omnia heeft alles wat de iPhone 3G zou moeten hebben

Voor het eerst zijn er duidelijke foto's opgedoken van de Samsung i900, een toestel dat sterk geïnspireerd lijkt door de iPhone en dat qua functionaliteit precies opsomt wat de nieuwe iPhone zou moeten hebben: HSDPA, Wi-Fi, GPS en een 5 megapixel camera.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Samsung i900We hoeven niet uit te leggen door welk apparaat de nieuwe Samsung SGH-i900 is geïnspireerd. Het toestel heeft net als de iPhone een zilverkleurige rand en een 3,5 inch touchscreen. Tot nu toe waren er alleen renderings en onscherpe spyfoto’s van de Omnia verschenen; de Chinese website pconline.com.cn kreeg echter betere foto’s in handen.

Technisch gezien is de Samsung i900 Omnia echt indrukwekkend: een 5 megapixel camera, 16GB opslag, Wi-Fi, HSDPA, GPS en Bluetooth 2.0.

Dat is het lijstje met specificaties die Apple volgende week zal moeten proberen te evenaren. Bijzonder is de schermresolutie: WQVGA (240 x 400) in plaats van het gebruikelijke QVGA (240 x 320). Het toestel draait op Windows Mobile Professional 6.1 en er zit ook een microSD-slot en een FM-radio in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerpen alternatieven, iPhone 3G, kloon, samsung

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.