Sabine: Strakke aluminium versterker voor iPad

De Sabine is een iPad-versterker gemaakt van aluminium, die zonder lijm op de achterkant van je iPad bevestigd kan worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SabineEr zijn inmiddels al een paar iPad-versterkers beschikbaar. Deze compacte hulpmiddelen hang je achterop je iPad, waardoor het geluid van de speaker de juiste kant op wordt geleid. Veel van deze accessoires bestaan alleen uit plastic of zelfs knutselschuim. De Sabine is een aluminium alternatief, waarvan de makers zeggen naar Apple’s ontwerpen te hebben gekeken ter inspiratie.

In de praktijk is de Sabine weinig meer dan een aluminium uitsteeksel die je over de speaker van je iPad plakt. Omdat deze luidspreker achterop je iPad zit, wordt het geluid voornamelijk naar achteren geleid. De Sabine zorgt ervoor dat de geluidsgolven juist naar de voorkant worden gebracht, waar de gebruiker naar het scherm kijkt. Hierdoor wordt het volume van je iPad verhoogt, zonder dat je een versterkapparaat van stroom hoeft te voorzien. Gebruik je de Sabine niet, dan kun je hem strakker tegen de iPad bevestigen om hem met je mee te nemen.

De Sabine plakt aan je iPad vast als je hem gebruikt. Er wordt hiervoor volgens de makers alleen geen lijm of ander materiaal dat residu achterlaat gebruikt. Je zou de Sabine makkelijk los kunnen trekken, waarna je hem kunt wassen en opdrogen om hem nog een keer te gebruiken.

Op het moment is de Sabine nog niet verkrijgbaar. De makers zamelen geld in op Kickstarter om de productie en het ontwerpproces voor de verpakking op touw te zetten. Een donatie van 25 dollar plus 10 dollar verzendkosten verzekert je van een Sabine zodra de eerste exemplaren van de lopende band rollen. De makers hopen het accessoire in juni 2013 verzendklaar te hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2013, 17:50
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.