Run-Mo-Run

Run Mo Run! met deze Movember-game zit het wel snor

Run Mo Run is een rengame speciaal gemaakt voor Movember. Ren door vijf unieke werelden en rekruteer nieuwe Mo Bros. Alle opbrengsten van de app gaan naar de Movember Foundation.

Run-Mo-Run

Geef Movember een vliegende start met Run Mo Run! een grappige runner waarin je met besnorde figuurtjes zo ver mogelijk moet zien te komen. Terwijl je rent kun je geld uitgeven en reclames bekijken om de Movember Foundation te steunen.

Run Mo Run! is een rengame zoals er al meer van zijn, maar weet dankzij het goede doel en de komische grafische stijl toch de aandacht te trekken.

Maak Mo Bros

Met een besnord mannetje baan je je een weg door vijf unieke werelden, terwijl je gaandeweg muntjes verzamelt en snorloze ventjes wat haar onder hun neus geeft door op hun hoofden te springen en in Mo Bros te veranderen.

Run-Mo-Run-Screenshot

Hoewel de game simpel begint in een groene wereld met gras, worden de levels al snel spectaculairder met scheurende gitaren en flitsende achtergronden. De game is gratis te spelen maar als je een checkpoint (of ‘Shave point’) wilt verzilveren zul je soms een reclame moeten kijken of via een in-app aankoop Unlimited Checkpoints kopen voor €4,99.

Een Movember lang leuk

Terwijl je rent verzamel je verschillende power ups, zoals een schoen waarmee je een triple jump kunt doen en een schild die goed van pas komt om de vliegende haaien te snel af te zijn. Run Mo Run! is waarschijnlijk geen game die je erg lang zult spelen, maar je kun je er ongetwijfeld heel Movember mee vermaken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2015, 12:00
Categorie Apps
Onderwerpen games, goede doelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.