Reviews pushberichten van App Store recensies

Reviews stuurt ontwikkelaars pushbericht bij nieuwe App Store-recensies

Handig voor appontwikkelaars: bij elke recensie in de App Store krijg je een pushnotificatie via een nieuwe app. Inclusief vertaling.

Reviews pushberichten van App Store recensiesAls appontwikkelaar kan je er flink wakker van liggen: heb je met je laatste update echt alle fouten weten te verhelpen, of introduceert hij weer nieuwe problemen? En hoe gaat de introductie van reclame vallen bij gebruikers? Voor die momenten komt de iPhone-app Reviews als gelegen. Je voert je eigen (of concurrerende, of totaal andere) apps in en de app houdt de laatste App Store-recensies bij. Desgewenst kan je pushberichten ontvangen als er nieuwe recensies zijn.

Reviews is doodeenvoudig in opzet. Je voegt nieuwe apps toe met de plus en voegt een app toe. Per app kan ingesteld worden welke uit welke landen de reviews moeten worden opgehaald. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in de gaten houden hoe de iCulture-app het in de Verenigde Staten doet, maar ook in België – zonder zelf van App Store te verwisselen.

Reviews iPhone scores iCulture app Reviews recensie toegelicht iPhone

Ook kunnen recensies worden vertaald met een tik erop. Daarvoor zet Reviews de techniek van Google Translate in, maar we krijgen hem niet aan de praat bij de vertaling Engels -> Nederlands.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2014, 17:49
Categorie Apps
Onderwerp developers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.