Google Translate nu universeel voor de iPad

Google heeft de iPhone-app Google Translate universeel gemaakt, waardoor hij nu universeel op de iPad werkt. Hierdoor maakt de app optimaal gebruikt van de iPad zijn grotere scherm. Tijdens de update heeft Google wel een tikfout in de naam van de app gemaakt.

Google Translate iconDe iPhone-app Google Translate heeft een update gekregen waardoor hij universeel is geworden. Hierdoor maakt hij nu ook volledig gebruik van het grotere scherm van de iPad. Tijdens het plaatsen van de update heeft Google wel een klein foutje gemaakt: de app heet op het moment Google Transalte, waardoor je hem niet in de App Store vindt wanneer je naar Google Translate zoekt.

Google TranslateGoogle Translate is een app die je kunt gebruiken om snel tekst te vertalen naar een andere taal. Hiervoor zijn meer dan 60 verschillende talen beschikbaar, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans Italiaans, Japans en Latijn. Bij een aantal talen is het ook mogelijk om stembesturing te gebruiken om de tekst in te voeren, waardoor de app een goed hulpmiddel is wanneer je met iemand uit een ander land probeert te communiceren.

Downloaden: Google Translate (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 15:14
Categorie Naslagwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.