Reuters: ‘Steve Jobs aanwezig bij Let’s Talk iPhone-evenement’

Reuters denkt dat Steve Jobs ondanks zijn ziekte aanwezig zal zijn bij Apple's presentatie op dinsdag 4 oktober.

Steve JobsHet iPhone-evenement morgen is Apple’s eerste keynote sinds Steve Jobs is afgetreden als CEO. De nieuwe leider van het bedrijf, Tim Cook, moet het icoon vervangen tijdens de presentatie. Maar dit hoeft niet per se te betekenen dat we het zonder Jobs moeten stellen. Volgens persbureau Reuters staat een optreden van de ex-CEO op de planning.

Reuters haalt geen bronnen aan, maar is door zijn reputatie wel een nieuwsdienst om serieus te nemen. Zij schrijven het volgende:

De Apple-mede-oprichter, die eerder alvleesklierkanker wist te overwinnen en in augustus voor de derde maal met ziekteverlof ging, wordt op het podium verwacht. Ook al zou de afwezigheid van de mede-oprichter niet een al te grote teleurstelling zijn.

Aangezien Reuters geen directe bron aanhaalt, zou het ook kunnen zijn dat zij zich baseren op analisten. Die worden in hetzelfde artikel namelijk meermaals aangehaald om over de gevolgen van Jobs’ afwezigheid te speculeren. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat de ex-CEO het podium ondanks zijn ziekte bestijgt: begin maart nam hij nog de volledige presentatie van de iPad 2 op zich ondanks zijn ziekteverlof. Toen iCloud afgelopen zomer werd aangekondigd presenteerde hij ook een deel van de keynote, maar gaf hij snel het woord aan zijn collega’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 18:03
Categorieën Geruchten, iDevices, Round-up
Onderwerpen keynote, reuters, steve jobs, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.