Hipstamatic-foto’s kijken tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven

Van 8 tot en met 30 oktober hangt er een zestigtal Hipstamatic-foto's in de Yksi Expo te Eindhoven. Dit omdat dan de Dutch Design Week van 22 tot en met 30 oktober in Eindhoven plaatsvindt.

HipstamaticHet toepassen van een leuk filter op zelfgemaakte foto’s is inmiddels een niet weg te denken trend op de iPhone. Apps zoals Instagram en Hipstamatic laten ons makkelijk beelden aanpassen, om ze vervolgens op diverse sociale mediasites te publiceren. Het resultaat kan soms best leuk zijn, moeten ze bij de Dutch Design Week hebben gedacht. Voor dit festival hangen er namelijk van 8 tot en met 30 oktober de nodige Hipstamatic-foto’s in een expositie.

Uit een pool van ruim 1.500 foto’s op Flickr zijn de zestig leukste plaatjes gevist. Hierbij is volgens de initiatiefnemers niet alleen op de kwaliteit van de foto’s gelet – ze moesten ook het retro-imago van Hipstamatic uitbeelden.

Het is niet de eerste keer dat deze expositie te bezichtigen valt: tussen april en augustus hingen de foto’s in de Kunsthal Rotterdam. Deze nieuwe tentoonstelling vindt van 8 tot en met 30 oktober plaats bij de Yksi Expo. Deze vind je in de Apparatenfabriek te Eindhoven. De Dutch Design Week zelf duurt van 22 tot en met 30 oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 16:01
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen eindhoven, hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.