Resupported maakt goedkope TV-kabels weer bruikbaar (jailbreak)

De officiële composiet- en component-kabels van Apple kosten je exclusief verzendkosten echter al snel €45 per stuk. Apple heeft eerder een stokje gestoken voor het gebruik van goedkopere TV-out kabels, maar de tweak Resupported heft deze restricties op voor gejailbreakte toestellen.

De meeste lezers zullen wel weten dat het met een TV-out kabel mogelijk is om het scherm van je iPhone of iPod Touch te tonen op een groter scherm zoals je TV. De officiële composiet– en component-kabels van Apple kosten je exclusief verzendkosten echter al snel €45 per stuk. Apple heeft eerder een stokje gestoken voor het gebruik van goedkopere TV-out kabels, maar de tweak Resupported heft deze restricties op voor gejailbreakte toestellen.

Als je momenteel een goedkope TV-out kabel probeert te gebruiken in combinatie met de iPhone zal je de melding “This accessory is unsupported by iPhone” te zien krijgen. De tweak Resupported maakt het gebruik van de meeste TV-out kabels weer mogelijk zonder dat daarbij systeembestanden hoeven te worden aangepast.

De makers bieden geen garantie dat de tweak met een specifieke kabel werkt, maar geven als vuistregel dat een kabel over het algemeen zal werken als deze een dock connector heeft, het wél mogelijk is via de kabel geluid af te spelen en deze ook een video-output heeft. De tweak heeft geen icoon op Springboard of verdere instellingen en zou na installatie en eventueel een reboot meteen het gebruik van de goedkopere kabels mogelijk moeten maken.

Resupported is voor $1,99 te downloaden via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2010, 16:14
Categorie Jailbreak
Onderwerpen apple, componenten, composiet, jailbreak, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.