Publieke beta van jailbreaktool sn0wbreeze beschikbaar (jailbreak)

iH8sn0w bekend van iReb heeft de langverwachte jailbreaktool sn0wbreeze uitgebracht als publieke beta. Sn0wbreeze is bedoeld voor Windows en is wat betreft functionaliteit vergelijkbaar met PwnageTool voor de Mac. Je kunt sn0wbreeze dus gebruiken om een zogenaamde custom firmware te maken van firmware 3.1.2. De definitieve versie wordt maandag verwacht. In de betaversie is het […]

iH8sn0w bekend van iReb heeft de langverwachte jailbreaktool sn0wbreeze uitgebracht als publieke beta. Sn0wbreeze is bedoeld voor Windows en is wat betreft functionaliteit vergelijkbaar met PwnageTool voor de Mac. Je kunt sn0wbreeze dus gebruiken om een zogenaamde custom firmware te maken van firmware 3.1.2. De definitieve versie wordt maandag verwacht. In de betaversie is het niet mogelijk om de Expert Mode te gebruiken.


De software is geschikt voor de originele iPhone, de iPhone 3G, de iPhone 3GS (niet het MC-model), de 1ste generatie iPod Touch en de 2e generatie iPod Touch (niet het MC-model). Om gebruik te maken van sn0wbreeze heb je Windows XP, Windows Vista of Windows 7 nodig (32 of 64 bit). Daarnaast zul je moeten beschikken over .NET framework 3.5 en tenminste 256MB RAM.

De publieke beta van sn0wbreeze is te downloaden op sn0wbreeze.info

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2010, 13:47
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.