RedEye mini in de winkel te koop

De Redeye mini is in de winkels gearriveerd. Een paar maanden geleden werd de infrarood-dongle voor de iPhone aangekondigd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

redeye miniDe eerder besproken Redeye mini is in de winkel gearriveerd. Een paar maanden geleden werd de infrarood-dongle voor de iPhone aangekondigd. Je steekt het apparaatje op de headsetpoort van de iPhone en kunt vervolgens elk IR-apparaat bedienen. Denk daarbij aan tv, dvd-speler of stereotoren. De dongle kost $49 en is aanzienlijk goedkoper dan de cradle-oplossing die Redeye eerder uitbracht. Je hebt er een gratis applicatie voor nodig, die je uit de App Store kunt downloaden.

Via de app kun je zelfs meerdere apparaten tegelijk bedienen. De interface met knoppen in de applicatie kun je naar eigen voorkeur inrichten, waarbij je ook het uiterlijk van de knoppen zelf kiest. Je hebt er natuurlijk wel een iPhone of iPod touch voor nodig, maar nu veel mensen upgraden naar een nieuw toestel heb je misschien nog een toestel over. De ontwikkelaars van het product kunnen met app-updates nieuwe functies toevoegen.

ZDNet
kon het apparaatje alvast uitproberen en is er redelijk tevreden over.

Update: Een deel van de RedEye Mini’s is teruggeroepen naar de fabriek, omdat er een fout mee was. Meer info bij fabrikant ThinkFlood.

Downloaden: Redeye app (gratis)
Meer info: ThinkFlood

redeye

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2010, 19:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen afstandsbediening, infrarood, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.