Rayman Fiesta Run-icoon.

Rayman Fiesta Run is Apple’s gratis App van de Week

De zeer vermakelijke platformer Rayman Fiesta Run is deze week geheel gratis te downloaden. Ren en spring door ijzige en vurige gebieden met deze automatische renner.

Rayman Fiesta Run-icoon.Als je nog niet genoeg Rayman gespeeld hebt op de nieuwe Apple TV, dan is er goed nieuws. De nieuwe gratis App van de Week is namelijk Rayman Fiesta Run. Rayman Fiesta Run verscheen alweer twee jaar geleden en was de officiële opvolger van het zeer vermakelijke Rayman Jungle Run. In Rayman Fiesta Run gaat al het renwerk automatisch, maar dat wil niet zeggen dat je met twee vingers in je neus door de levels heen raast.

Rayman Fiesta Run zeer vermakelijk tussendoortje

Doordat Rayman in de levels automatisch rent, heb je in de game minder vrijheid dan in bijvoorbeeld Rayman Adventures op de nieuwe Apple TV. Dankzij het vereiste springwerk biedt de game echter meer dan genoeg uitdaging. In deze automatische platformer is het echt van belang om je sprongen goed te timen met een tik op het scherm. De game kent verschillende thema’s, zoals een ijswereld en vurige gebieden.

De game bevat ook enkele nieuwe elementen ten opzichte van het vorige deel. Nieuw is dat je kunt zwemmen en in sommige levels tot een mini-Rayman krimpt, waardoor alles ineens een stuk groter lijkt. Ben je een echte perfectionist, dan kan Rayman Fiesta Run nog wel eens frustrerend zijn. Om alle Lums te pakken te krijgen en een perfecte score te behalen, moet elke sprong goed zijn. En aangezien je niet zomaar terug kunt lopen, zal het meer dan eens gebeuren dat je tientallen keren hetzelfde level opnieuw probeert te halen. Rayman Fiesta Run kost normaal gesproken €2,99, maar dankzij de gratis App van de Week is het spel gratis te downloaden. Wel bevat het spel nog optionele in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 12:45
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, rayman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.