Rangefinder: vermom je iPhone als werkende analoge camera

De iPhone-case iPhone Rangefinder van Photojojo zorgt ervoor dat je iPhone er uit ziet als een oude analoge camera. Omdat de volumeknoppen via de sluiterknop te bedienen zijn werkt de case ook echt.

iPhone RangefinderPhotojojo probeert met zijn accessoires al langer van je iPhone een goed alternatief voor je oude camera te maken. Zo brachten ze al meerdere lenzen uit waarmee je het beeld van je foto’s kunt vervormen. De iPhone Rangefinder gaat nog een stapje verder: door deze case kun je niet alleen je iPhone bedienen als een analoge camera, maar ziet hij er ook zo uit.

iPhone Rangefinder achterkantHet ongetrainde oog zou in de iPhone Rangefinder in ieder geval een gewone, analoge camera zien. Kijk je iets beter, dan zal het je snel opvallen dat de lens in het midden eigenlijk een spiegel is en dat de iPhone-lens zich linksonder op de case bevindt.

Je kunt de case ook als een camera bedienen. De sluiterknop bovenop zit recht boven de volumeknop van je iPhone, waardoor je hem kunt gebruiken om foto’s te maken. De viewfinder is net als op andere, oudere camera’s een kijkgat waar je doorheen kunt kijken. Heb je één van Photojojo’s magnetische lenzen, dan kun je deze op de case bevestigen.

De iPhone Rangefinder lijkt een leuk speeltje om je vrienden mee voor de gek te houden, maar je moet er wel wat voor over hebben: Photojojo verkoopt de case voor 65 dollar, of 99 dollar als je er drie magnetische lenzen bij wil bestellen. Verzending naar Nederland of België kost minstens $11,98.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2012, 11:30
Categorie Apps
Onderwerpen camera, fotografie, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.