Prynt-case

Deze iPhone-case print direct je foto’s uit

Met de Prynt Case verander je een iPhone in een polaroidcamera. Maak een foto en druk hem direct af met deze printer die in een case verstopt zit. Na een succes op Kickstarter is de case nu te bestellen.

Prynt-case

Dankzij de iPhone hebben we altijd een goede fotocamera op zak, wat het gemakkelijker dan ooit maakt om iets snel op de gevoelige plaat te zetten. Het nadeel hiervan is dat we onze iPhone-kiekjes zelden uitprinten, zodat ze langzaam maar zeker in de stroom van foto’s verdwijnen. De Prynt Case combineert een polaroidcamera met een iPhone-case en maakt foto’s weer tastbaar.

Begin 2015 was de Prynt Case een grote hit op Kickstarter, met meer dan 9.000 mensen die de crowdfundingcampagne ondersteunden. Deze mensen krijgen de komende dagen hun case opgestuurd. De case is vanaf nu ook voor iedereen te bestellen.

Prynt-case

Prynt Case gebruikt ZINK print-techniek

De Prynt Case voegt een flink blok aan de achterkant van je iPhone toe. In vergelijking ziet Apple’s nieuwe Smart Battery Case eruit als een strak dun hoesje. In de case zit dan ook een kleine printer verstopt die van de ZINK-techniek gebruik maakt om zonder het gebruik van inkt, met speciaal fotopapier een foto af te drukken. Door het fotopapier op een bepaalde manier te verhitten verschijnt de gemaakte foto op het velletje.

Foto’s druk je af met de bijbehorende iOS-app van de Prynt Case. Voordat het plaatje uit de printer komt rollen kun je eerst nog filters, frames, tekst en stickers aanbrengen. Deze app heeft nog een leuke augmented reality bonusfunctie.

Iedere keer als jij een foto afdrukt wordt er namelijk zes seconden aan video opgenomen, die je kunt bekijken als je de lens van de iPhone op de afgedrukte foto richt. Zo ontstaat er dus een soort Live Photo, maar dan in het echt.

Prynt-case

Prynt Case verkrijgbaar in wit en zwart

De Prynt Case is verkrijgbaar in het wit en zwart, al zul je langer moeten wachten tot het witte exemplaar geleverd wordt. Het polaroid-hoesje ondersteunt de iPhone 5c, iPhone 5(s), iPhone 6(s) en Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy S4.

De Prynt Case kost €149,- inclusief tien Zink stickerpapiertjes. Tel hier 20% BTW en €15,- verzendkosten bij op en voor €193,80 krijg je de case thuis gestuurd. Extra Zink stickerpapier kun je ook via de website van Prynt bestellen voor 25 euro per 50 velletjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2015, 11:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, polaroid, printer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.