iPhone 3GS kopen

Deze provider gaat de iPhone 3GS weer aanbieden

Een Koreaanse provider gaat de iPhone 3GS weer in het assortiment opnemen. De toestellen worden geleverd in de originele verpakking. Je kunt er niet zoveel meer mee. Maar als je ziet hoe spotgoedkoop het toestel is ga je misschien toch twijfelen.

iPhone 3GS terug van weggeweest
Soms zijn er nieuwtjes waarbij je even tweemaal goed moet kijken of het wel echt is. De iPhone 3GS? Die is inmiddels negen jaar oud en draait op iOS 6. Kun je daar nog iets mee? De Zuid-Koreaanse provider SK Telink gaat de gok nemen.


De provider vond in een pakhuis nog een voorraad iPhone 3GS-modellen in originele verpakking, inclusief accessoires. Na het testen bleek de hardware nog te functioneren. Ze gaan de toestellen in een speciale verpakking stoppen, om duidelijk te maken dat het niet om tweedehands gaat. Voor ongerekend $40 haal je zo’n antieke iPhone in huis – en da’s best een leuke prijs als je nog op zoek bent naar een iPhone 3GS voor je verzameling. En je kunt er waarschijnlijk meer mee dan met de goedkope pre-paid toestellen die je in de schappen vindt.

iOS 6
De iPhone 3GS is blijven steken op iOS 6 en je kunt er dus veel hedendaagse apps niet meer op gebruiken. Je kunt er wel mee bellen, sms’en en muziek luisteren. Internetten kan alleen via 3G. Reparatie wordt ook lastig en als je accessoires nodig hebt zul je moeten opletten dat ze met de 30-pins connector werken. Apple stapte in 2012 over op de Lightning-aansluiting. 2012 is ook het jaar dat Apple de 3GS officieel met pensioen stuurde.

iPhone 3GS bij Koreaanse provider

Toen de iPhone 3GS voor het eerst op de markt kwam draaide er iPhone OS 3 op, de voorloper van iOS.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 14 juni: Tekst over verpakking verduidelijkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2018, 19:32
Bron Bron ET News
Categorie iDevices
Onderwerp iphone 3gs
Device iPhone 3GS
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.