Nederland.tv: een snelle Uitzending Gemist op de iPad

Nederland.tv is een handige en snelle site waarmee je op de iPad snel eerder uitgezonden programma's, series en films kan bekijken. De site verdeelt de uitzendingen onder in allerlei handige genres.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Nederland.tv uitzending gemist op de iPadDe website Nederland.fm zal voor velen geen onbekende zijn. Op de site ter grootte van je scherm, kan je gemakkelijk de grote Nederlandse radiozenders selecteren om ze meteen te luisteren. Die site heeft ook een broertje: Nederland.tv. Je vindt er een uitgebreide selectie aan eerder op televisie uitgezonden programma’s van de publieke en commerciële omroepen.

Nederland.tv is een lekker simpel vormgegeven website en dat maakt dat de pagina snel laadt op de iPad. Je hoeft enkel een thumbnail van een programma te selecteren om een nieuw tabblad te openen met daarin de videospeler voor de beloofde uitzending. In het geval van programma’s van de publieke omroepen (afkomstig van Uitzending Gemist) en RTL, openen die meteen in volledig scherm in het nieuwe tabblad. Andere links laden ook de weblayout er omheen, waar je de video alsnog moet selecteren.

Niet alles werkt aan Nederland.tv: de vijf liveprogramma’s die bovenin de pagina staan aangekondigd, draaien alleen op bepaalde tijdstippen of zijn inactief. Na de selectie van populaire en best bekeken programma’s, kom je terecht bij de uitzendingen in genres voetbal, amusement, beurs, geloof, gezondheid informatief, kennis, kinderen, kook, lachen, mensen, muziek, natuur, ondernemen, reis, serie, speelfilm, spelletjes, sporten, talentenjacht, voertuig en tenslotte woon. Onder elke thumbnail zie je hoe actueel de geplaatste uitzending is en een verwijzing naar een pagina of site die meer biedt in het genre.

De site werkt niet helemaal probleemloos. Zo resulteert het invullen van een zoekopdracht soms naar het teruggaan van de hoofdpagina en kan je niet, zoals in Uitzending Gemist, meerdere afleveringen van een serie of programma terugkijken. De snelheid en het aanbod maken de site echter beslist een kijkje waard.

Directe link: Nederland.tv

Met dank aan Roy voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 15:00
Categorie Lifestyle
Onderwerpen iphone 3gs, televisie, uitzending gemist, video, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.