Reacties voor: Bug met USB 2.0 accessoires opgelost in macOS Catalina, nog niet in Big Sur

Er zijn problemen opgedoken met USB 2.0 accessoires in combinatie met verschillende MacBooks, vooral de modellen die in 2020 vernieuwd zijn. Inmiddels heeft Apple de bug opgelost voor macOS Catalina, maar nog niet voor Big Sur.

Onderwerpen

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb dit probleem op een Macbook Pro 2018 met de Satechi hub van 100 euro. Ik krijg dan regelmatig een foutmelding, zeer frustrerend want die aansluitingen zijn nodig om te kunnen werken.

  2. Ik heb een usb-c hub van AliExpress voor 15 euro. Dat ding doet het perfect.

  3. Origineel geplaatst door Mathieu
    Ik heb dit probleem op een Macbook Pro 2018 met de Satechi hub van 100 euro. Ik krijg dan regelmatig een foutmelding, zeer frustrerend want die aansluitingen zijn nodig om te kunnen werken.

    Mag ik vragen om welke type Satechi het gaat ?
    Ik heb namelijk ook een 2018 MacBook Pro 15 ins met Satechi hub ik zelf heb namelijk nog geen problemen gemerkt of gehad bedankt!

  4. Dit soort bugs/fouten zijn slordigheden waarvoor men vroeger Windows verliet voor een Mac computer

  5. Ik heb het idee dat dit niet specifiek aan de Mac hoeft te liggen; op mijn werk vandaag toevallig op 2 verschillende HP Elitebooks die met USB-C zijn gekoppeld aan een dockingstation met 2x DP, toetsen en muis op beide volledige uitval van toetsen en muis.

    Echter daarbij lijkt herstarten van het dockingstation al te helpen…

  6. Ik heb dit probleem op een MacBook Pro 13 uit 2017. Maar opvallend genoeg alleen wanneer ik Windows draai onder Bootcamp…

  7. @Sebastian: Satechi Multiport gekocht in 2018 met ethernet, hdmi, sd card, ubc en gewone usb.
    Opnieuw aansluiten tot het weer werkt is de enige oplossing tot nu toe…

  8. Inmiddels werkt het hier wel weer maar tijdje terug inderdaad gehad dat de muis helemaal niks deed. Of dat nou aan OSX of de hub lag weet ik niet.

  9. Ik gebruik CalDigit,en heb geen probleem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.