Railplanner

Railplanner stuurt notificaties bij treinvertragingen

De navigatie-app Railplanner stuurt je voortaan een melding als je trein vertraagd is. Daarnaast zie je vertrektijden nu in uren en minuten.

RailplannerTrein-app Railplanner stuurt je na een update notificaties als je bewaarde reizen vertraagd zijn. Hierdoor hoef je niet langer zelf de app goed in de gaten te houden om mogelijke vertragingen te spotten. Daarnaast kun je nu eindelijk de vertrektijden in Railplanner tonen als een ‘gewone’ tijd. Tot voorheen zag je enkel het aantal minuten tot de betreffende trein vertrok.


Volgens de ontwikkelaar van Railplanner zijn hiermee de twee meest verzochte functies aan de app toegevoegd. In de reacties op iCulture werd in februari al naar de pushnotificaties bij vertragingen gevraagd.

We waren afgelopen jaar onder de indruk van Railplanner. Hoewel de iPhone-app toen weinig om het lijf had, bevatte hij wel de meest wenselijke functies om je reis mee te plannen. Sindsdien is Railplanner al een paar keer bijgewerkt. Zo is het inmiddels mogelijk om je treinreizen in de Agenda-app te zetten. Daarnaast stuurt Railplanner al langer meldingen bij storingen op je traject.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2014, 12:30
Categorie Apps
Onderwerpen openbaar vervoer, trein
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.